Yazarlarımız

Merhabalar Ben Amber Yıldız. 29 Ağustos 2000 doğumluyum. Diyarbakırlıyım, Dicle Üniversitesi Arap Dili ve Doğu Dilleri bölümünde 4. Sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda açıktan 2 yıllık Anadolu Üniversitesi ilahiyat bölümünü okuyorum. Hobilerim arasında müzik dinlemek,şiir okumak ve yeni şeyleri araştırmak var. Yazı yazmayı çok seviyorum. TB Blog ailesinde bulunduğum için ve bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum.

 

Merhaba! Ben Arzu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği mezunuyum. Giresun’da yaşıyorum ve görev yapıyorum. Liseden bu yana kitap okumayı, şiir ve kısa yazılar yazmayı seviyorum. Yazmak ve okumak benim içimdeki buhranı ferahlatıyor. Umarım yazılarım sizlerin de içini ferahlatır ve hislerinize tercüman olur.

 

Merhaba, adım Asude. 6 Temmuz 2008 tarihinde İstanbul’un büyülü sokaklarına ilk adımımı attım. Lise 1. sınıf öğrencisi olarak hayatımın heyecan verici dönemlerini yaşıyorum. Ancak içimdeki en büyük tutku, kelimelerin büyülü dünyasına olan aşkım. Küçüklüğümden beri, hayal gücümü ve duygularımı en iyi şekilde ifade etmek için kelimeleri kullanmayı sevdim. Bu sevgiyle büyüdüm ve en büyük hayalim, bu kelimeleri kullanarak büyük bir yazar olmaktı. Kendi hikayelerimi, duygu dünyamı ve gözlemlerimi kağıda dökmek, benim için bir tutku haline geldi. Bir gün, bir arkadaşımın önerisiyle TB Bloğu’nu keşfettim. İçimdeki yazarın uyanmasına yardımcı olan bu platforma hemen başvurdum. Heyecanla kabul haberini bekledim ve sonunda yazarlık kapısını araladım. Şimdi buradayım, kelimelerle dans ederek kendi dünyamı yaratma şansına sahibim. TB Bloğu’nda yazılarımı yayınlamak ve düşüncelerimi, hissettiklerimi, hayallerimi, hikayelerimi ve yaşadığım dünyayı kendi eşsiz sözcüklerimle ifade etmek için sabırsızlanıyorum. Bu fırsat için minnettarım ve büyük yazarlık yolculuğumun sadece başlangıcı olduğunu biliyorum. Sizlerle kelimeler aracılığıyla paylaşacağım birçok hikaye var. Bu yolculukta benimle birlikte olmanızdan mutluluk duyacağım. Teşekkür ederim.

 

“Ben, 2 Şubat 1998’de doğmuş, hayata adeta bir şiirle gelmiş Asya Şüheda. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde üçüncü sınıf öğrencisi olarak ilmi ufuklara doğru yolculuğuma devam ediyorum. Aynı zamanda Diyanet’e bağlı bir Kuran kursunda, ilahi kelamı genç yüreklerle buluşturmanın onurunu taşıyorum. Arapça medresesiyle bezenmiş bir öğrenme serüveninin ardından gelirken, boş zamanlarımda kelimelerle dans ediyor, hayatın nağmelerini kâğıda döküyorum. Bir arkadaşımın yönlendirmesiyle TB Blog ile buluştum, ve şimdi TB Blog’un yazarlarından biriyim. Şırnak’ın güzelliklerini, hikayelerini ve renklerini sayfalarımda anlatarak, bu coğrafyanın sesi olmaya çalışıyorum. TB Blog ile hayatımın sayfalarını dolu dolu yazıyor, umutlar, düşler ve gerçeklerle dokuyorum. Bu, benim hikayem; kelimelerle örülü, ilimle aydınlanmış ve TB Blog’un büyülü dünyasıyla renklendirilmiş. Bu serüvenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.”

 

Merhaba Berfin Tetik, 25 yaşındayım. Psikolojik Danışman ve Rehberim. Okumayı çok seviyorum, yazmaya çabalıyorum.. Yazılarımda ruhunuzdan bir şeyler bulmanızı diliyorum.. Sevgiyle kalın..

 

Ben Beytullah KAPLAN, 23 Nisan 1999 Giresun doğumluyum. Üniversiteye kadar bütün öğrenimimi Giresun’da tamamladım.Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu mezunuyum, askeri personel olarak görev yapmaktayım. Kendimi geliştirmeyi seviyorum. Kitap okumayı çok severim TB Bloğu görünce neden yazmayayım diye düşündüm. Blogla yaşadığım ilçeden çıkmış bir proje olması sayesinde tanıştım ve gün gün büyümesine şahit oldum. Her konuda yazabildiğimiz için ilgimi çeken konularda kendimi denemeye başladım. TB Blog ailesinde olmaktan çok memnunum.

 

Merhaba, ben Burak Özcan. Yaşım 24. Memleketim Niğde olmasıyla birlikte uzun yıllardır Muğla Fethiye’de ikamet etmekteyim. Giresun Üniversitesi Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık ile Anadolu Üniversitesi Adalet bölümlerinden mezunum. Şiir, deneme yazıları yazmak ve şiir seslendirmek başlıca zevk aldığım şeylerdir. Hali hazırda Umutlar Mezarlığı (2019) ve Acıların Tamlaması (2022) adlarında şiir ve deneme üzerine kitaplarım vardır.

 

Merhaba, Ben Cemre Sıla Yerli. 5 Şubat 2007 Malatya doğumluyum. Depremden itibaren Giresun Aksu 15 temmuz şehitleri Anadolu lisesi 11. Sınıf öğrencisiyim. Ortaokuldan itibaren küçük çaplı da olsa yazılar yazmak ilgimi çekerdi. Bu senede TB bloğu keşfettim ve denemek istedim. Hem farklı düşünce yapısındaki insanlarla tanışmak hemde onların kalemlerinden ilham almak beni mutlu etti ilk olarak. Kendim hakkımda diyebileceğim başka şeylerden biride müziktir. Malatya’da iken okulumun ufak çaplı da olsa müzik grubunda bulunmuştum. Yarışmalara katılmıştım. Müzik konusunda da ilgim ve yeteneğim olduğunu söylemek isterim. Belki TB blok sayesinde de hem yazımı geliştirip kendi şarkımın sözlerini yazarım bir gün. TB Blog’ta olmaktan mutluyum.. Ve TB Blog’ta olduğum için çok heyecanlıyım. Hoşbuldum TB Blog ailesine.❤️

 

Ben Ceyda Nur Hancı. 16 şubat 2009, Giresun doğumluyum. Bulancak Kız Anadolu İmamhatip Lisesinde okuyorum. Yeni şeyler keşfetmeyi, öğrenmeyi ve hissettiklerimi kaleme dökmeyi çok severim. TB Blog ailesi ile tanıştığım için çok mutluyum.

 

Merhaba Kıymetli Okuyucular, Sizlere kelimelerin sihirli dansını sunmak için bu satırları yazan bir yolcu olarak buradayım. Ben, Dilan Fidan. Rüyaların örüldüğü, umutların yeşerdiği 2003 yılının Malatya’sından gelen bir hikayeyim. İçimdeki keşif yolculuğuna Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İngilizce İşletme bölümünde devam ederken, aynı zamanda desinatörlükle hayatın renklerini yakalamaya çalışıyorum. Kelimelerin büyülü dünyasında sizlerle yol arkadaşı olmak, beni derinden heyecanlandırıyor. İç dünyamın derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkarken, umarım siz de bu yolculuğa katılırsınız. Belki de bu satırları okurken, hafif bir esintinin saçlarınızı okşadığını ve yıldızların gökyüzünde dans ettiğini hissedersiniz. Belki de birlikte kayıp bir yıldızı gökyüzüne geri yerleştirmeye cesaret ederiz. Kahkahaların ve çığlıkların arasında, hayatın en güzel melodilerini birlikte söyleriz. TB blog ailesinin yeni bir üyesi olarak, sizlerle güzel anılar biriktirmek ve deneyimleri paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Gelecekte bizi bekleyen güzel anılarla dolu dolu bir yolculuk umuduyla, şimdiden güzel ve keyifli anlar diliyorum. Sevgi ve ışıkla…

 

Merhabalar ben Dilek. 2023 ilahiyat mezunu olup Şanlıurfa’da ikamet ediyorum. 23 yaşındayım. Felsefe, ilahiyat, sosyoloji ve psikoloji önde olmak üzere insana dair her ilim ve bilim dalına ilgim var. Saydığım alanlarda okumalar, araştırmalar yapmayı ve yazmayı seviyorum. Bu noktada TB Blog ailesine severek katıldım ve burada bulunmaktan çok mutluyum.

 

Merhaba ben Doğukan Gür. 21 yaşındayım. Giresun’luyum. 2023 yılı itibariyle İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Ağız ve Diş Sağlığı bölümü mezunuyum. Hobi olarak yazılımla uğraşıyorum. Boş zamanlarımı da yazı yazarak geçiriyorum. Şu anda TB Blog ailesi adına blog ve yazılar yazıyorum.

 

Ben Elifnur Getmez. 5 Ekim 2007, Giresun doğumluyum. Bulancak Lokman Hekim MTAL Hemşirelik bölümünde lise 3 öğrencisiyim. Kalbimin kırıkları dolup taştığı zaman dilime vuramadığım kelimelerim, kalemimin ucundan çıktığı günden beri yazıyorum. Hani bazı insanlar vardır ya… Bazen duygularını söyleyerek ifade edemez ama bir anda yazmaya başladığında sayfalar yetmez, işte ben de o insanlardan biriyim. Bundan sonra burada beraberiz. Sevgilerimle ????

 

Merhaba, ben Enes. 22 yaşındayım. Düzce Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. Size tam bir tarih veremem fakat duygularım bedenimden taşmaya başladığından beri şiir yazıyorum ve 2023 Haziran ayında başlayan Blog Yazarlığı serüvenime devam ediyorum. Umarım TB Blog ile beraber sizin duygularınıza da tercüman olabilirim…

 

Ben Enes Yalap, 19 Ağustos 1998 Erzurum doğumluyum. Liseyi Açık Öğretimden bitirdim. Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri Bölümü Mezunuyum. Müzik öğretmeniyim, aynı zamanda Türk sanat müziği ile çok yakından alakadarım. Tanbur icra ediyorum, tanburiyim. Yazarlık ve senaristlik yapıyorum. Araştırmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum. Kendi çapımda ve alanımda çok projelerim var, onlar üzerinde çalışıyorum. TB Blog’tq olmaktan ve böylesine samimi bir ortamda yazı yazmayı çok seviyorum. TB Blog ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluluyum.

 

Merhaba, Ben Esma Fidan, Ben, İstanbul’un kendini sürekli yenileyen ve ruhumu besleyen sokaklarında, 5 Eylül 2005 tarihinde doğdum. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İşletme Bölümü’nde öğrenci olarak adımı yazının büyülü dünyasına kazımaya devam ediyorum. Kelimelerle dans etmek benim için bir tutkudur. Yazılarımda duygusal yankılarımı ve içsel derinliklerimi yansıtmak, benim için yazının özünü oluşturuyor. Duvarları yıkıp insanların iç dünyalarına dokunmak, benim sanatsal bir ifade biçimimdir. Çünkü inanıyorum ki, insanların duygusal deneyimleri ve hissettikleri, onların en korkusuz ve gerçek halleridir. TB blog ailesine katılmak, yeni bir başlangıç ve keşif yolculuğu anlamına geliyor benim için. Her birimiz farklı renklere ve tonlara sahibiz, ve bu çeşitlilik, sanatın en güçlü şekillerinden biri olan işbirliğine dönüşebilir. Birlikte yaratabileceğimiz güzellikleri hayal etmek, heyecan verici bir deneyim. Son olarak, bir düşünce bırakmak istiyorum sizinle: İyi görünmek yerine, iyi olmak için çaba sarf etmek, insanın iç dünyasını dönüştürmek için en etkili yoldur. Kendi içimizdeki değişim, dünyayı daha iyi bir yer haline getirmenin ilk adımıdır. Sevgi ve saygılarımla…

 

Merhabalar, Ben İlayda Sağır. 10 Haziran 2002 İstanbul doğumluyum. Ankara Üniversitesi Coğrafya bölümü öğrencisiyim. Eğitimimi devam ettirirken bir taraftan da kişisel gelişim ve gönüllülük esaslı sosyal uğraşlarla ilgileniyor, aynı zamanda da kurucusu olduğum Eğitimde Umut Ol projesini yürütüyorum. Ortaokul dönemimden bu yana kendimce yazdığım yazılarımı Türkiye’nin bloğu olan TB Blog sayesinde yayınlayabileceğimi öğrendim. Ardından kayıt oluşturdum ve şimdi de TB Blog yazarı ve TB Blog İstanbul/Üsküdar temsilcisi olarak devam etmekteyim. TB Blog ailesinde olup yazılarımda kendimi geliştiriyor olmak, kalemimi güçlendirmek beni her geçen gün daha da heyecanlandırıyor. Heyecanımızın günden güne artıp, aramıza katılım sağlayacak TB Blog yazarı arkadaşlarımızın çoğalmasını temenni ediyor ve şimdiden aramıza “Hoş geldiniz!” diyorum. ????

 Joyce A. MYERS’ ın şu sözünü not etmenizi isterim: “Bir kalem ve bir düş sizi her yere götürebilir.”

 

Ben Kadir ÇALIM. Açıktan Tarih Bölümü okumaktayım. Ayrıca Tarım Bakanlığının bir bünyesinde çalışmaktayım. TB Blog ile nasıl tanıştım anlatayım. Instagram aracılığıyla TB Blog Koord. Sude Hanım ile bloğa nasıl katılacağım üzerine konuştuk ve daha sonra TB Blog ile bir yola çıktık. Şu an Osmanlı Tarihi hakkında yazmaktayım lakin daha sonra Dünya Tarihi olarak da devam ettireceğim…

 

Merhaba, ben Lale Ceylan. 23 yaşındayım. Şanlıurfa’da yaşıyorum. İlahiyat fakültesi mezunu ve aynı zamanda bir öğretmen adayıyım. Çocukları çok sevdiğim için gönüllülük esaslı birçok sosyal etkinlikte bulunuyorum. Yazmaya hayatımın dönüm noktası dediğim bir dönemde başladım. TB Blog sayesinde yazılarım da yayınlanmaya başladı. Bu sayede hem kendimi geliştiriyorum hem de duygularımın tercümanı olan şiirlerimde, kendinizden bir parça bulmanızı umuyorum…

 

Ben Mert Aydın. 11Ağustos 2002 Malatya Darende doğumluyum. Darende Endüstri Meslek Lisesi Makine Bölümü mezunuyum. İstanbul’da yaşamakta ve özel sektörde yöneticilik yapmaktayım. Hayatım boyunca bana iyi gelen yazmanın, her şeye çare olduğunu anladığım günden bu yana yazdım ve içimde kopan fırtınaları kağıda, kaleme anlattım ama artık TB Blog sayesinde, sizler ile içimdeki duyguları paylaşıp, sizlerden gelen farklı hayatları ve farklı kalemleri okumaktan ve tanımaktan mutluluk duyuyorum. TB Blog ailesinde artık ben de varım sevgilerimle.

 

Merhabalar! Ben Mine Küçük, 29 Kasım 2003 tarihinde Giresun’un içi umut dolu topraklarında doğmuş bir hayalperestim. Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde ilk adımlarımı atan birinci sınıf öğrencisi olarak eğitimime devam ediyorum. Liseli yıllarımdan itibaren kelimeleri ince ince işlemeyi ve kendimce yazdığım yazıları kâğıda dökmeyi seviyorum. TB Blog sayesinde, bu yazılarımdan başkalarının da ilham alabileceğini öğrenmek, başlangıçta “Benim yazdıklarım kimin umrunda olur ki?” dediğim yolda büyük bir dönüm noktasıydı. Zamanla, yazılarımın gerçekten sevildiğine ve okuyucularımın yanımda olduğuna şahit oldum. Bu, beni daha da cesaretlendirdi ve kelimelerle dolu bir dünyanın kapılarını daha fazla aralamama vesile oldu. Kalemim ve her zaman beni anlayan, içimde yeni bir yaprak daha açan defterimle birlikte, TB Blog’ta kendimi geliştirmeye ve yazılarımı daha geniş bir kitleyle paylaşmaya devam ediyorum. Belki de en büyük hazinem, kelimelerin büyülü dünyasında yeni maceralara yelken açmak ve her satırda daha da büyümek. İşte bu yüzden, TB Blog benim için sadece bir platform değil, aynı zamanda hayal gücümün özgürce kanat çırptığı bir yer. Kelimelerle dolu bu yolculuğa sizleri de davet etmekten mutluluk duyarım. İyi okumalar!

 

Ben Muhammed Haşim Yakar. Giresun Bulancak doğumluyum. Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Şu anda İstanbul Üniversitesi Tarih bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda avukatlık stajı yürütmekteyim. Kendi çapımda çeşitli spor dalları ile uğraşıyorum. Bu hobilerimi ve meslek öğrenimimi yazıya taşımak istiyorum.

 

Merhaba, ben Nadiye Durukan. 22 yaşındayım ve Giresun’da yaşıyorum. Hafız ve Kur’an kursu öğreticisiyim aynı zamanda açıköğretim bünyesinde İlahiyat bölümünü okuyorum. Yazmaya 14 yaşımda başladım. O zamanlar benim için ufak olan bir hayal TB Blog ile gerçeğe dönüştü. Yaklaşık 1 senedir TB Blog’ta yazıyorum. Şimdi ise hem yazar hem de editörüm. Yazmayı, okumayı ve keşfetmeyi seviyorum. ????

 

Merhaba, ben Rabia ARI. 1995 yılında İstanbul/Şişli’de doğdum.İlkokul ve ortaokulu Kanlıca Sedat Simavi İ.Ö.O da okudum.Liseyi Beykoz Boğaziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okudum.İlk üniversitemi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde Laboratuvar Teknolojileri bölümünü okuyarak bitirdim.İkinci üniversitemi Medipol Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı bölümünü okuyarak bitirdim.Şuan okuduğum bölüm ile alakalı bir diş polikliniğin de diş hekimi asistanlığı yapmaktayım.Aynı zamanda İstanbul Üniversitesinde Sosyal hizmetler bölümünün son sınıf öğrencisiyim. Resim çizmeyi ve el sanatları ile uğraşmayı,kitap okumayı ve farklı dünyaları keşfetmeyi çok seviyorum.Her nerede olursam olayım kendime ait bir alan oluşturup kendimi dinlemekten mutluluk duyuyorum. Genel olarak herşeyin en kötüsünü düşünmek gibi kötü bir huyum var.Mutluysam aşırı mutlu ve mutsuzsam aşırı mutsuz olmak gibi aşırılarım var.Hayal gücümü ve beni ben yapan herşeyi kendim ile birlikte çok seviyorum.

 

Merhabalar, ben Rabia Yelkaya. 17 Yaşındayım. Hatay’da doğdum. Hobilerimle ilgilenmeyi ve gönüllü faaliyetlere katılmayı seviyorum. Kendimi bildiğimden beri bir şeyler yazmayı seviyordum. Daha önce yazılarımı hiç kimseyle paylaşmamıştım ama artık siz sevgili TB Blog okuyucularımızla ve ekibimizle paylaşıyorum. Umarım yazılarımda sizleri tamamlayacak kısımlar bulabilirsiniz ????

 

Ben Sevim Sude YILDIRIM, 22 Ekim 2008 Giresun doğumluyum. 11. Sınıf öğrencisiyim. Bir şeyler yazmayı ve okumayı çok seviyorum. Yeni şeyler keşfetmeyi, yeni yerler gezmeyi de çok severim. Önceden kendi çapımda tiyatro oyunu ve çok sayıda deneme, hikaye yazmışlığım var. İnşAllah TB Blog sayesinde hem kendimi geliştirecek hem de yazılarımı sizinle paylaşabileceğim. İyi ki TB Blog!

 

Ben Sude Ceren Soytürk. Giresun’da yaşıyorum, 17 yaşındayım. Lise öğrencisiyim. Temmuz 2023 itibari ile TB BLOG TİKTOK Sorumlusuyum. Arkadaş çevrem sayesinde TB BLOG ile yolumuz kesişti. İyi ki de kesişti ????

 

Ben Sülbiye Sudenaz KANAT. 28.02.2005 tarihinde Kahramanmaraş’ta çok güzel bi ailede dünyaya geldim. Tokat Gaziosmanpaşa üniversitesi Kamu yönetimi 1. Sınıf öğrencisiyim. Yolumun daha çok başındayım kendimi her açıdan geliştirmek istiyordum, bunu nasıl yapabilirim diye düşünürken çok değer verdiğim İlayda Sağır Hanım bana TB Blog’u önerdi ???? Yazmayı seviyorum konu fark etmeksizin. Bazen yazmıyorum, sadece düşünüyorum olayları. Bazen bilgi, bazen öğüt, bazen de kendi yaşamadığım ama kendim yaşamışım gibi empati kurarak yazıya aktarıyorum olayları. Kelimeleri ve düşündürücü cümleleri seviyorum. Kendimi yazı konusunda geliştirip ölümsüz olmayı hedefliyorum. TB Blog’un bana çok şey katacağına eminim. Cümlelerimi şu sözlerle bitirmek istiyorum: Kitabı okuyan, kitaplarını biriktirdikçe krallığını satın alıyor ama kitap yazan imbikten damlayan ve göle dönüşen damlalar gibi, bilgiyi ve özü biriktirerek kendi krallığını kendi elleriyle yaratıyor. Kitap yazanın bir ayrıcalığı daha var; gerçek krallıklar gün gelir, yıkılır gider.

 

Hep Düşünür Bazen Yazar, TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi, TB Blog Genel Yayın Yönetmeni.

 

Merhabalar:) Ben Yaren. Yaren BIÇAK. Giresun doğumlu ve kalemine aşık bir yazarım. ???? TB Blog’ta Baş Editörlük yapmaktayım. Bu muhteşem ötesi, “Keşke daha önce tanısaydım.” dediğim, gözbebeğimiz olan TB Blog yolculuğuna 17 Ocak 2023’te kaleme aldığım ilk yazım olan “Mutluluğun Sırrı Nedir?” ile başladım ve ‘mutluluğun sırrı’nı TB Blog’ta buldum:) Bu heyecanlı yolculuğa adeta “ruhumun ikizi” olan sevgili koordinatörümüz Sude Naz GÜRSOY sayesinde girdim. Ve kendimi daha da geliştirerek baş editör olarak yoluma devam ediyorum. Samimiyetiyle, heyacanıyla, özverisiyle TB Blog ailesinin bir üyesiyim. İyi ki TB Blog! ❤️ Sözlerimi Neşet Ertaş’ın şu sözüyle bitirmek istiyorum; “Aşkınan koşan yorulmaz.” ❤️

 

Ben Yağmur Çelebi, 3 Şubat 2009 doğumluyum. Giresun Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisiyim. Okul ile beraber yazı, hikaye kendi çapımda biraz yazmayla uğraşıyorum. Ortaokul 7. sınıf Covid-19 döneminde bu işe merak saldım ve o zamandan bu yana hevesli bir şekilde yazmaya devam etmekteyim. Wattpad’te yayınladığım yazılar tutuldukça özgüvenim yüksek şekilde devamını sürdürdüm. Şimdi ise TB Blog’a kaydolarak yazılarımı burada yayınlayıp kendimi geliştirmek istiyorum. TB Blog’ta benim gibi birçok kişinin de yazdığı yazıları görünce hevesim artıyor. Aranızda olduğum için mutluluk duyuyorum, teşekkürler.

 

Merhabalar, Ben Zehra Aydın. 31 yaşındayım. Sosyal Hizmetler Danışmanlık mezunuyum. Edebiyata olan ilgisi bambaşka boyutlarda olan bir öğrenci ve içinde yazmak hep hasret kalmış bir çocuğun büyümüş haliyim… Yazmak hayaliyle yaşamış ve yaşayan bir birey olarak hayatıma devam ediyorum. TB Blog’ta yazmak ise benim için bu hayali gerçekleştirme yolunda kaçınılmaz bir fırsattı. Umarım burda başlayan yolculuğumuz uzun yıllar daha güzel işlerde ve daha güzel yerlerde devam eder. Saygılarımla…

 

Ben Zeynep Sıla Şimşek. Giresun, Bulancaklıyım. 20 yaşındayım ve TB Blog yazarı olduğum için çok mutluyum.????