Özledim

Seninle konuştuğum her saniyeyi, kokunu soluduğum her dakikayı, gülüşüne şahit olup eşlik ettiğim her anı özledim.

Biliyorum ne bir daha o günler gelecek geri ne de sen.

O günler yaşanmayacak bir daha tarih olup silinecek. Şimdi iki yabancıdan farklı değiliz. Gözlerin hafızamdan hiç silinmeyecek bi’ şaheser, sesin kulaklarımda durmadan çalan bi’ melodi. Yeniden olsun isterdim her şeye rağmen.

Sahi unutmuş gibisin sen…

Gerçekten de unuttun mu peki? Unutma. Çünkü ben hâlâ seninle geçirdiğim her saniyeyi yeniden yaşıyor gibiyken senin unutman haksızlık. Biliyorum benim bu istediğim de bencillikten başka bir şey değil lakin hayatımda hiç bu kadar bencil olmak istememiştim. Beni, ben unutma eğer unutursan biz o zaman gerçekten bitmişizdir.

Elifnur Getmez
Latest posts by Elifnur Getmez (see all)
Bu yazıyı oylar mısınız?
[Toplam: 1 Ortalama: 4]

Yazar

  • Elifnur Getmez

    Ben Elifnur Getmez. 5 Ekim 2007, Giresun doğumluyum. Bulancak Lokman Hekim MTAL Hemşirelik bölümünde lise 3 öğrencisiyim. Kalbimin kırıkları dolup taştığı zaman dilime vuramadığım kelimelerim, kalemimin ucundan çıktığı günden beri yazıyorum. Hani bazı insanlar vardır ya... Bazen duygularını söyleyerek ifade edemez ama bir anda yazmaya başladığında sayfalar yetmez, işte ben de o insanlardan biriyim. Bundan sonra burada beraberiz. Sevgilerimle 🙂

Elifnur Getmez

Ben Elifnur Getmez. 5 Ekim 2007, Giresun doğumluyum. Bulancak Lokman Hekim MTAL Hemşirelik bölümünde lise 3 öğrencisiyim. Kalbimin kırıkları dolup taştığı zaman dilime vuramadığım kelimelerim, kalemimin ucundan çıktığı günden beri yazıyorum. Hani bazı insanlar vardır ya... Bazen duygularını söyleyerek ifade edemez ama bir anda yazmaya başladığında sayfalar yetmez, işte ben de o insanlardan biriyim. Bundan sonra burada beraberiz. Sevgilerimle :)

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir