Tam Da İstediğim Gibi 

Evren adeta mutluluğum için elinden geleni yapıyordu. Şükretmem gereken daha birçok sebep olduğunun farkına varmam için çabalıyordu.

Ben de her doğan güneşle daha umutlu uyanıyordum.

 

Çabalamaktan,

adım atmaktan,

yeniliklere açık olmaktan

ve en önemlisi bir şeylere başlamaktan geri durmayan yanımı her geçen gün daha da çok seviyordum.

 

Kendime hayranlık mı yoksa kendisine her geçen gün katabildiğini katan yanımı, şımartan mıydım? İşte bunu bilmiyorum.

Bildiğim tek şey;

dünün olumsuzluklarında takılı kalırsam önümü göremeyeceğim, yarına odaklanırsam bugünün getirdiği güzelliklere endişeyle bakacağım, benim için önemli olanı, anda olan olumlu ve olumsuzu en güzel şekilde yaşayıp çıkan engelleri aşabilme gücünü kendime aşılamaktı.

 

Korkma adım atmaktan,

korkma düşmekten,

korkma engellerden,

korkma insanlardan,

ve korkma belirsiz yarınlardan.

Her şey çabaladığın kadar güzel olacak buna inan.

 

 

İlayda SAĞIR
Latest posts by İlayda SAĞIR (see all)
Bu yazıyı oylar mısınız?
[Toplam: 9 Ortalama: 4.6]

Yazar

  • İlayda SAĞIR

    Merhabalar, Ben İlayda Sağır. 10 Haziran 2002 İstanbul doğumluyum. Ankara Üniversitesi Coğrafya bölümü öğrencisiyim. Eğitimimi devam ettirirken bir taraftanda kişisel gelişim ve gönüllülük esaslı sosyal uğraşlarla ilgileniyor, aynı zamanda da kurucusu olduğum Eğitimde Umut Ol projesini yürütüyorum. Ortaokul dönemimden bu yana kendimce yazdığım yazılarımı Türkiye’nin bloğu olan TB Blog sayesinde yayınlayabileceğimi öğrendim. Ardından kayıt oluşturdum ve şimdide TB Blog yazarı, TB Blog İstanbul/Üsküdar temsilcisi, TB blog editörlüğü ve sosyal medya yöneticisi olarak devam etmekteyim. TB Blog ailesinde olup yazılarımda kendimi geliştiriyor olmak, kalemimi güçlendirmek beni her geçen gün daha da heyecanlandırıyor. Heyecanımızın günden güne artıp, aramıza katılım sağlayacak TB Blog yazarı arkadaşlarımızın çoğalmasını temenni ediyor ve şimdiden aramıza “Hoş geldiniz!” diyorum. 🙂 Joyce A. MYERS’ın şu sözünü not etmenizi isterim; “Bir kalem ve bir düş sizi her yere götürebilir.”

İlayda SAĞIR

Merhabalar, Ben İlayda Sağır. 10 Haziran 2002 İstanbul doğumluyum. Ankara Üniversitesi Coğrafya bölümü öğrencisiyim. Eğitimimi devam ettirirken bir taraftanda kişisel gelişim ve gönüllülük esaslı sosyal uğraşlarla ilgileniyor, aynı zamanda da kurucusu olduğum Eğitimde Umut Ol projesini yürütüyorum. Ortaokul dönemimden bu yana kendimce yazdığım yazılarımı Türkiye’nin bloğu olan TB Blog sayesinde yayınlayabileceğimi öğrendim. Ardından kayıt oluşturdum ve şimdide TB Blog yazarı, TB Blog İstanbul/Üsküdar temsilcisi, TB blog editörlüğü ve sosyal medya yöneticisi olarak devam etmekteyim. TB Blog ailesinde olup yazılarımda kendimi geliştiriyor olmak, kalemimi güçlendirmek beni her geçen gün daha da heyecanlandırıyor. Heyecanımızın günden güne artıp, aramıza katılım sağlayacak TB Blog yazarı arkadaşlarımızın çoğalmasını temenni ediyor ve şimdiden aramıza “Hoş geldiniz!” diyorum. :) Joyce A. MYERS’ın şu sözünü not etmenizi isterim; “Bir kalem ve bir düş sizi her yere götürebilir.”

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir