TB Blog okurları selamm!

Bu ilk yazım sizlere güzel düşüncelerle, fikirlerle güzel yazılar yazacağım. Bazen sizlere dair bazen ise kendime dair yazılarımla sizleri buluşturacağım. İnsanın bedenini sıkıntılar sardığında o umursamaz ve bunaldığını düşündüğü boş vakitlerini değerlendirmek istiyor. Bende bu vakitlerimi TB blog da değerlendireceğim.

Yapacak bir şey yok diye öfleyip püflemenin ne denli anlamsız olduğunu anlıyor insan. Bir yazı yazmanın bir kitap-kahve yapmanın dinginliğini anlayınca sizlerde bu dinginlikten istifade ederek TB Blog la tanışıp yazılarınızı, düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilir; kendinize ve bizlere birçok şey katabilirsiniz.

Her birimiz bu sayede yazılarımızı bir köşede tutmaktansa değerlendirip farklı farklı okurlar ile tanıştırabiliriz. Böylece her geçen zamanda hep birlikte gelişerek daha profesyonel yazılar yazabileceğimiz bir hal alacağız. Ben yapamam diye düşündüğünüz o an aslında tamda yapabileceğiniz o andır.

Herkes bir şekilde bir şeyleri başarabilir, bir şekilde en iyisi olabilir ve bizler de burada en iyisi olacağız. Sizlerde bizlerle ilerlemek, gelişmek istiyorsanız buyurun TB blog a hep birlikte buluşarak yazalım.

Semiha KILIÇ

Semiha Kılıç
Latest posts by Semiha Kılıç (see all)
Bu yazıyı oylar mısınız?
[Toplam: 6 Ortalama: 4.3]

Yazar

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir