Benim Zamanım Çok Kez TÜGVA

Selam TB Blog okurları, biraz sohbetlenelim, çaylar kahveler koyulsun.

Sizlere TÜGVA’nın, göz bebeğimizin hayatımda kapladığı yeri anlatacağım. Benim zamanım çok kez TÜGVA, ne yapıyor bu kız TÜGVA’da? Bu TÜGVA ne işlev görüyor? TÜGVA da ne öğreniyor ya da ne öğretiyordu? TÜGVA ona neler kazandırdı? Şöyle başlamalıyım ki, benim orayı kazanmam benim uyanışımdı. Şu zamanın içinde değişimime şahit oldum. Ben kendimi bulmaya karar verdiğimde denk düştüm göz bebeğimiz TÜGVA’ya. Farklı simalar, farklı karakterler insanlar tanıdım insan anladığı ve anlaşıldığı insanlarda çiçek açarmış ya ben burada çiçek açtım bununla beraber çiçekte ektim, burada bir sohbet bir ilişki başlatıyorduk, anlatmalarımız anlaşmaya ne kadar yetecekti? E tabi bekleyip görecektik. Her gün biri bana, kendine kat kat bilgiler katacaksın dese, herhalde saçmalamayın böyle bir şey olamaz derdim. Dedim ya size çiçek açtım, insan çay doldururken bile bir şey öğrenebilir miydi? Öğreniyormuş dostlar, peki ya simasını bile tanımadığı bir insanın hüznünü kucaklayıp, hüznünü kucaklatırır mıydı?

 

Dostlar ben yuvamı buldum sanırım! 6 köşeden oluşan, 3 katlı, tıpkı bir kovan içinde sürekli çalışmakta olup, biz gençler için bal üreten arılar ne üretiyor bu arılar peki? İstediğiniz, isteyebileceğiniz her şeyi. Ben yapamam demiştim, ben gelemem demiştim. Bir yüze tebessüm olma hayali bu dünyaya ait değilmiş gibi geliyordu. Hayır dostlar, hayır ben kovanımızda bal üretmeyi öğrendim. Ben bal ürettim, bu kovanda yerimi buldum.

 Sevgili TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN Başkanımızın bir sözüyle ışık tuttum kendime. ’’Talip olmazsanız, talep edilmezsiniz.’’ Ben bu sözdeki yerimi kendim belirledim, talip oldum, kovanımızdaki her arıdan bir şeyler kaptım ve talip oldukları her çiçekten balımı aldım. Temennim şudur ki benim gibi siz sevgili okurlar ve yazarlarda bizim kovanımızda yerinizi alın, talip olun dostlarım! Siz isterseniz yaparsınız, siz isterseniz başarırsınız, siz isterseniz TÜGVAlı olursunuz. Dostlar geçen saniyelerimiz ölüp gömülüyor, durmayın, yeni insanlar tanımaktan, bilgiye bilgi katmaktan korkmayın! çekinmeyin bir yerde okumuştum” bizler ruhlara sahip bedenler değiliz,bedenleri olan ruhlarız” yani hayatınıza giren ve on dakika bile vakit geçirdiğiniz bir insan bile, aslında ruhunuza ufakta olsa dokunuş yapıyor. Sizi etkiliyor ve değişiyorsunuz.

Velhasıl kelam dostlar yapabilirsiniz. Hayatımız akıyorken, sen tamamıyla boş vermeye karar vermişken, gelin! Kovanımıza bütün hayatınızı, yönelimlerinizi değiştirmek için gelin! Benim buradan gidişim benim için gün batımıydı. Günün birinde sizlerle en güzel günleri batırmak dileğiyle dostlar…

Semiha Kılıç
Latest posts by Semiha Kılıç (see all)
Bu yazıyı oylar mısınız?
[Toplam: 9 Ortalama: 4.8]

Yazar

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir