FİLİSTİN

Üç ilahi dinde de önemli bir yere sahip olan ve kutsal sayılan şehir. Müslümanların Kudüs’te bulunan ilk kıble, en kutsal sayılan üç mescitten biri.
Filistinlilerin çoğu Müslüman’dır. Şu an İsrail ve Filistin Savaşmaktadır. Bu savaşı İsrail başlatmıştır. Amaçları Filistin’deki toprakları almaktır. İsrail’in başlattığı bu savaşta binlerce çocuk ve insan katledilmiştir.
Savaşa, Gazze şehrinde 7 Ekim 2023 saat 06.00 itibari ile başlanmıştır. Hastanede yatan onca insan ve bebek ölmüştür.
İnsanlık gerçekten böyle bir şey mi? Onca küçücük bebeğin ölümüne sebep olacak kadar mı canisiniz? Hiç mi canınız yanmıyor? Hiç mi vicdanınız sızlamıyor? O silahlarla o insanlara vururken kalbiniz hiç mi acımıyor? Belki oradaki onca çocuğun da bizim gibi hayalleri, istekleri vardı. Onca şeyi elde edemeden, kavuşamadan öldüler. Annelerini, babalarını kaybettiler. O çocuklar annesiz babasız, anne ve babalarda evlatsız kaldılar.
Onlar can çekişirken hiç mi içiniz yanmadı? 3061 tane insana öldürürken hiç düşündünüz mü? Ya da o bebekleri? İnsanlık öldü mü gerçekten? Hadi bir kere, iki kere, üç kere bombaladınız… dördüncü de hiç mi “Ben ne yapıyorum?” diye sorgulamadınız?
Filistin’e, kardeşlerimize özgürlük!

admin
Latest posts by admin (see all)
Bu yazıyı oylar mısınız?
[Toplam: 6 Ortalama: 4]

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir