Bulancak’ta tarihi proje, gençliğin merkezinde

Şimdiki gençlik çok şanslı,

Zamanın gençliği bir çok imkana sahip hamd olsun. Bu imkanlar çerçevesinde Bulancak’ta tarihi bir gençlik projesi daha hayatta geçiriliyor. Heyecanı ile aylardır çalıştığımız ve bugün tanıtımını yaptığımız, Bulancak Kitap Kahve Projesi ile gençlerimiz büyük şehirlerin gıpta ile bakılan imkanlarına artık Bulancak’ta kavuşmuş olacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde TÜGVA’mız tarafından yürütülen projenin arkasında 6 aylık bir emek var. İmlek imlek çalışılmış, her bir satırı özenle yazılmış, dertlilerini gece uyutmamış özel bir proje. Şu anda bu yazıyı yazarken bile heyecanlandığım, tanıtımını bugün zevkle yaptığımız bir gençlik çalışması

Peki nedir bu Bulancak Kitap Kahve Projesi?

Adını da içinde barındıran, okurken içinde kaybolduğumuz kitaplarla, kırk yıllık muhabbetlerin nişanesi kahvenin buluştuğu bir mekan. Biz kitabı ve kahveyi çok seviyoruz. Kitaplarda kendimizi, kahvelerde muhabbetlerimizi buluruz. Muhabbet ile demlenir, kitap ile gelişiriz. Gençlerimize şehrin en merkezinde bulunan Gençlik Merkezimizde ücretsiz olarak sunulacak bu imkan ile dileyen kardeşimiz kitap okuyacak, dileyen kardeşimiz kitaplar arasında denizi seyrederken müziğini dinleyecek. Üstelik buna karşın hiç bir ücret ödemeyecek.

Tabi bununla yeterli değil, ülkemizin ileri gelen yazarları ile buluşma, kamplar, söyleşiler ve dahası çok fazlası bu proje kapsamında gençliğin hizmetinde olacak. Kısacası günümüz gençliği çok şanslı, Bulancak gençliği çok şanslı, büyük şehirlerde sunulan bu imkanları TÜGVA olarak şehrimize getirdik.

Rabbim bizleri yolunda yürüyen, kendini bilen, kendini gerçekleştiren, gençliğini kulluk bilinci ile harcayanlardan eylesin.

Ubeydullah Göktekin
Latest posts by Ubeydullah Göktekin (see all)
Bu yazıyı oylar mısınız?
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yazar

Ubeydullah GÖKTEKİN

Ubeydullah GÖKTEKİN (Hep düşünür, bazen yazar..) TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir