‘Bismillah’ her hayrın başıdır

Selamların en güzeli olan gençliğimizin üzerine olsun.

Muhabbetlerin en güzeli gençlerimizle olsun.

Geleceklerin en hayırlı, sizlerin üzerine olsun..

TB Blog, Tügva Gençliğinin yeni yazı tahtası, dijital yazı alanını çokça hoş buldum diyebilirim. Yine bizim arkadaşlar yapmış yapacaklarını. Tabi haliyle okuyan ve düşünen bir gençliğin olmazsa olmazlarından biridir yazmak. Okuyan-yazan-çizen bir gençlik için Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bulancak’ta da gece gündüz gayretle koşturan tüm yol arkadaşlarımı kutluyorum.

Tügva Bulancak Medya ve İletişim Ofisimiz kendi alanında adeta çığır açıyor diyebilirim. Bizleri her alanda temsil eden TÜGVA Bulancak Medya ve İletişim Ofisimizi TB Blog çalışmasından dolayı yürekten bir kez daha kutlamak isterim.

Gençlik bizim göz bebeğimiz, sevdamız, içinde kendisini bulduğumuz, asla bir kaba sığdıramadığımız, ele avuca sığmayan yiğitlerin çağı. Seviyorum bu gençliği, 15 yıla aşkın süredir gençlerle ilgilenmekten gurur duyuyorum. Hiçbir zaman ümitsiz olmadığım, bugünlerin ortakları, geleceğin mimarlarısınız. Bizler bu ve benzeri çalışmalarla sizleri okuyan, soran, sorgulayan, yazan, çizen, düşünen, merak eden nitelikli bir toplum yetiştirmenin peşindeyiz. Hiçbir ince hesabın olmadığı, at sırtında mücadele eden dedelerin, uzaya çıkma hayali olan gençleri ile yol yürüme gayretindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle en kalbi duygularla TB Blog yazılarıma Bismillah diyor, burada yazı yazacak, yazıları okuyacak tüm gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

 

Ubeydullah Göktekin
Latest posts by Ubeydullah Göktekin (see all)
Bu yazıyı oylar mısınız?
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yazar

Ubeydullah GÖKTEKİN

Ubeydullah GÖKTEKİN (Hep düşünür, bazen yazar..) TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir