Üniversiteye Adım Adım

Selamlar arkadaşlar uzun zaman sonra TB Blog hesabıma giriş yaptım.?

Üniversiteye hazırlanan rakiplerime seslenmek istiyorum, rakip dedim ama samimiyetimizi bozmasın lütfen. 🙂

Ben dershanesiz hazırlanmaya çalışan kesimdenim. Kendime inanıyorum, çevrem bana inanıyor. Acayip destek ve gaz alıyorum! Korkularınız var biliyorum, benim de var. Herkes kendisi aşacak arkadaşlar! Rakibinizden tüyo beklemediniz değil mi? 🙂

Biraz ciddiyet lütfen, dediğinizi duyar gibiyim. Neler yapıyorum, nasıl bir yol izliyorum? Şimdi canlarım, yapmamız gereken ilk şey hangi derste hangi konumuz eksik gibi tespitler koyabiliriz. Daha sonra güzel bir ders programımız olsun.

Günlük, haftalık, aylık bu kısım tamamen sizinle alakalı. Canınız hangisini yapmak istiyorsa o. Benim tercihim günlük sabah uyandığımda canım hangi ders istiyorsa ona yöneliyorum.

Ders çalışmaya başlamadan önce olmayacak, yapamayacağım gibi birbirine benzer birsürü kelime ezberlemiştim. Ama hepsini birer birer elemeye başladım bile, umarım sizde başlamıştırsınız.

Benim tek avantajım destek çıkanımın çok olması ve sınava karşı olan heyecanımın asla bitmemesi. Sizin de heyecanınız bitmesin.Tam gaz devam edin. Eğer bana destek çıkan, motive eden birileri yok diyorsanız ben varım. Size inanıyorum ve destekçinizim.

Şimdi canlarım, size karşı dürüst olacağım. İki saattir yıllardır ders çalışan biriymişim gibi konuşup durdum affedin. 🙂 Ama üç gündür bir temponun içindeyim ve yapamayacağım diye ağlıyorum. Böyle bir yazı yazmak nereden esti derseniz, benim gibi olan kişi sayısı fazladır diye düşünüyorum.

Pes etmeyelim! Yani ben etmeyeceğim Allah’ın izniyle. 🙂 Hedefler ne durumda? Yoksa hala bir hedefiniz yok mu? ?

Hedef önemliymiş canlarım, hedefsiz yol yürünmüyor. Maalesef bana da öğrettiler. ?

Yazdıkça yazasım geliyor ama artık bana ayrılan sürenin sonuna geldik. İlerleyen zamanlarda ders konusunda tecrübelerimi sizinle paylaşmak için geleceğim.?

admin
Latest posts by admin (see all)
Bu yazıyı oylar mısınız?
[Toplam: 6 Ortalama: 4]

Yazar

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir