İlk Gözağrım TB Medya

Selamlarr, musmutlu bir gece diliyorum güzel dostlarım.

Bu gece sizleri gönül tahtıma kurulan, ilk göz ağrım TB Medya ile tanıştırmak istiyorum. Biliyorum biliyorum, sosyal medyada belki de artık görmekten sıkıldınız ama sıkılmayın, o bebeğimizin hikayesi, sizlerin de kalbini ısıtacak ben inanıyorum…

Gönüllerimizin oldukça hoş olduğu bir mekan var bilirsiniz, biz ona kısaca TÜGVA diyoruz 🙂 Heh işte o TÜGVA genelinde artık TB Medya özeli var. Duymayanlar için anlatıyorum yahu, zaten şimdiye kadar duyanlar oldukça şanslı. TB Medya, tüm bu çalışmalarımızın vitrini, süsü, prensesi oluyor efendim. TB Medyanın artık bir de stüdyosu var dostlar, değmeyin onun keyfine. Artık daha mutlu, daha çok içerik üretiyor, gençlerine daha çok faydalı oluyor. Evet belki artık daha çok yoruluyoruz, daha çok çalışmamız gerekiyor, olsun! Biz bu ekipten aldığımız gazla daha çok çalışırız üstadım. Hem büyük üstad Neşet ERTAŞ ne demişti, ”Aşkınan koşan yorulmaz!” bizde o hesap vesselam, gönlümüzü bir kaptırdık, pir kaptırdık, daha da geri alamıyoruz. 🙂 Yol yokuşlu, engebeli falan ama nasıll güzell bir bilseniz. Bizi takip ediyorsanız az çok biliyorsunuzdur belki.

Evet emek emek kurduğumuz bir yer daha oldu güzel insanlar! Başınızı nereye çevirseniz hatıralarınızı gördüğünüz bir yerde mutsuz olabilir misiniz? Zira ben olamıyorum. Gönül bu kolay kolay kapılmıyor her suya ama bu kez fena kapıldı. Ne diyorduk? Heh göz bebeğimiz TÜGVA’ nın TB Medyası oldu! Bir bebek düşünün, sizin büyüttüğünüz, siz onu büyütüyorsunuz, o sizi aslında, bizimki de o misal yahu. Biz onu besliyoruz, o da bize çok çok güzel insanlar, gönüller kazandırıyor. Yahu bu kız ne diyor demeyin 🙂 İşte bu da bizim duygusal yanımız olsun.

Bakın burada artık tüm basın tanıyor bizi, “TB Medya kimdir? Neler Yapar? Nasıl Oluyor?” derken kendimizi geliştireceğimiz en güzel alanlardan biri olduğunu düşünüyorum. Stüdyomuzda Greenbox’ından tutun da siyah fon perde, oldukça etkili aydınlatmalar, tripod, laptop birçok teknoloji mevcut. Her gün hakkını vermek için elimizden geldiğince çalışıyoruz.

Gururlandıran detaylar bunlar arkadaşlar, bir yola baş koyuyorsunuz ve o yol sizi ellerinde çiçeklerle karşılıyor, ben o çiçekleri yavaş yavaş toplamaya başladım sanırım, şahsım adına bunu en rahat şekilde söylüyorum. Ah evet fotoğrafta görüldüğü gibi ofisimizde bize pozitif pozitif, mutluluklar aşılaması için bambularımız da var! 🙂 Bence siz bizi bir ziyarete gelin derim, eminim çok keyifli olacaktır.

Neler yapıyoruz, hadi kısaca size onlardan bahsedeyim. Sosyal Medyada aktif olmaya çalışıp, gençliğimizin dikkatini çekecek, onlara en rahat hangi platformlardan ulaşıp, tabiri caizse tavlayacaksak biz oralardayız. Youtube, Facebook, İnstagram, Twitter, Yaay, Tiktok, Telegram,  Bip belki de adını saymayı unuttuğum başka platformlarda vardır. Ama biz aslında her yerdeyiz. Hattaa hiç Youtube’a tugvabulancak yazıp baktınız mı? Ya daa o meşhur izlenmesi yüksek olan Reels Videolarımız hiç sizin keşfetinize düştü mü? Bence kesin düşmüşüzdür. 🙂 Sizleri ofisimize çay, kahveye davet ederken aynı zamanda sosyal medya hesaplarımızı da takibe davet ediyorum dostlar. Ya bana göre ne vardır demeyin, inanın tugvabulancak hesaplarında herkese göre bir şey çıkacaktır. Belki sadece burada olduğu gibi sizde ders çalışmaya gelirsiniz ama mutlaka gelin derim. Hem vakfımızı hem de bizi ziyarete geliin! Medya Ekibi ve vakfımızdaki tüm arkadaşlarım sizlerle tanışmaktan çok çok memnun olacak, buna garanti verebilirim. O zaman en kısa zamanda anlaştık diyorum?

Gel gelelim TB Medyaya…

TB Medya Gururla Sunar!

Bu sözü söylemeyi çok seviyorum, sadece sunar değil, yaptığımız işleri gururla da sunmak önemli bir detay bence. Zira o işten kimse keyif alamaz. Ben TÜGVA Bulancak Kurumsal İletişim Ofisi Sorumlusu Hilal DİKGÖZ. Bu duygu dolu anlarımı sizlerle paylaşmak istedim, çok da keyif aldım bu sohbetten. Nice güzel işleri hep beraber yapacağız inşallah. O halde TB Medya gururla sunar efendim…

23.02.2022

Hilal Dikgöz
Latest posts by Hilal Dikgöz (see all)
Bu yazıyı oylar mısınız?
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yazar

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir